Αρχική » Έχει αρχίσει να γυρνάει η πολιτική του “ενός Νοσοκομείου”

Έχει αρχίσει να γυρνάει η πολιτική του “ενός Νοσοκομείου”

από Άκης Χουζούρης

https://www.facebook.com/100008671146829/videos/567958957659266

Είναι γνωστό οτι η άποψη να υπάρχει ένα Νοσοκομείο, όπως αυτό του Πύργου και τα άλλα 2 Νοσοκομεία να λειτουργούν ως αποθήκες για το κεντρικό υπάρχει σε όλα τα κόμματα ειδικά στα 2 μεγάλα της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει. Ίσως τα γεγονότα, η ζωή, η πανδημία και η ωριμότητα μερικών ανθρώπων να επιμένουν παρά τις νεοφιλελεύθερες μόδες και τις εκσυχγρονιστικές επιφανειακές αναλύσεις τους, οτι το Κοινωνικό Κράτος είναι προϋπόθεση κάθε ανάπτυξης Οικονομικής και Κοινωνικής να κλείνει η ζηγαριά προς την άποψη οτι όλες οι δομές Υγείας είναι πολύτιμες.

Κοιτάξτε. Αν ένας Δήμος δεν έχει ένα οργανωμένο Κέντρο Υγείας ή αν ένας Νομός δεν έχει μία σοβαρή Δευτεροβάθμια περίθαλψη, τότε ο πολίτης προσπερνά την περιοχή του και πάει σε άλλο Νοσοκομείο. Ο Νομός υποβιβάζεται, υπολειτουργεί και τελικά παγιώνεται η άποψη οτι καλύτερα να ζήσουν τα παιδιά μας σε άλλο Νομό.

Η απογραφή πληθυσμού φέτος θα έχει εκπλήξεις. Το σίγουρο είναι οτι η μείωση του Ελληνικού πληθυσμού, ειδικά της περιφέρειας εξαρτάται από την παρουσία Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας.

ΣΥΝΤΑΞΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00