Αρχική » Αστέρας Αμαλιάδας: Ξεκίνησε με το βλέμμα ψηλά

Αστέρας Αμαλιάδας: Ξεκίνησε με το βλέμμα ψηλά

από Maria Petroutsa

Έναρξη της προετοιμασίας για τους «βυσσινόλευκους»-Α. Παπαδάκος: «Ο Αστέρας μπαίνει σε νέα εποχή»

O Αστέρας ξεκίνησε σε πολύ καλό κλίμα το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του στο στάδιο Αμαλιάδας, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, προεξάρχοντος του επικεφαλής Ανδρέα Παπαδάκου και του προέδρου Κώστα Παπαδάκου, του τεχνικού τιμ Θοδωρή Ανδριόπουλου-Νίκου Γκρίλλα και όλων των ποδοσφαιριστών. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ήλιδας, Γιώργος Κράλλης. 

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο διοικητικός επικεφαλής και χρηματοδότης του Αστέρα, Ανδρέας Παπαδάκος και ο πρόεδρος Κώστας Παπαδάκος, όπως και οι δύο προπονητές Θοδωρής Ανδριόπουλος, Νίκος Γκρίλλας. Ο Ανδρέας Παπαδάκος, που είναι ο αναμορφωτής του Αστέρα από πέρυσι που ανέλαβε την ομάδα και έχει όνειρα για τον ιστορικό σύλλογο, ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή αγωνιστική χρόνια και τους τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ο Αστέρας και οι ακαδημίες του συλλόγου μπαίνουν σε νέα εποχή.

Ο Αστέρας έχει διατηρήσει στο ρόστερ του πολλούς παίκτες από την προηγούμενη σεζόν και συγκεκριμένα τους Γιάννη Κυριαζή, Σταύρο Δαλαβούρα, Σπύρο Γκρίλλα, Ηλία Μπατζακόπουλο, Θανάση Τσάκο, Χρήστο Κούντουρα, Νίκο Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Ζωγόπουλο και Γιώργο Παναγόπουλο. Από κει και πέρα έχει ενισχυθεί με έξι έμπειρους παίκτες, τους Δημήτρη Κοτσώνη, Περικλή Πολίτη, Ανδρέα Ρούνη, Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Γιώργο Βασιλικόπουλο, Μάρκο Μαρκόπουλο.  Παράλληλα, έχουν αποκτηθεί ο 18χρονος μέσος Κώστας Σούλης και τρεις νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, ο 16χρονος Νίκος Πολυχρονόπουλος και οι 15χρονοι Κώστας Ξυνής και Νίκος Νικολακόπουλος.

Αναμένεται να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας και ένας εξτρέμ ακόμα για να συμπληρωθεί το έμψυχο δυναμικό. 

Αυτοσκοπός του Αστέρα δεν είναι η άνοδος, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας-χωρίς βέβαια να λένε “όχι” σε περίπτωση που αυτή έρθει- αλλά να παρουσιαστεί πιο δυνατός από πέρυσι και να είναι πολύ ανταγωνιστικός κόντρα στις ενισχυμένες και πολύ δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, όπως η Θύελλα, ο Ηλειακός κ.α.. Και με το ρόστερ που έχει ο Αστέρας αναμένεται ισχυρός και να τερματίσει ψηλά στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Άλλωστε, μιλάμε για το δυσκολότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με τις μισές ομάδες από τις 12 συνολικά, να διαθέτουν επίσης πολύ καλό ρόστερ.

Του Κώστα Πλιάγκου

Πηγή: https://proini.news

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00