Αρχική » Δήλωση του βουλευτή Ηλείας και υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη

Δήλωση του βουλευτή Ηλείας και υποψήφιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη

από Maria Petroutsa


‘’Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για τους νέους και τις νέες του τόπου μας, για το μέλλον της Ηλείας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και επιμονής.
Αξίζουν όμως θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα τους, προσφέροντας υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση σε κάθε βήμα αυτής της απαιτητικής διαδρομής. Η δική τους συμβολή είναι αναντικατάστατη και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η συνδρομή της οικογένειας και της εκπαιδευτικής κοινότητας στην επιτυχία των παιδιών μας.
Για όσους δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον στόχο τους αυτή τη φορά, θα ήθελα να τονίσω ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις. Συνεχίστε να αγωνίζεστε, να θέτετε νέους στόχους και να αξιοποιείτε κάθε δυνατότητα που σας δίνεται για να επιτύχετε τα όνειρά σας. Η πραγματική επιτυχία βρίσκεται στην ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με θάρρος και αποφασιστικότητα.
Εύχομαι σε όλους τους νέους και τις νέες μας καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους και στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται στη ζωή τους’’

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00