Αρχική » Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την συνειδητά προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου Πηνειού Κου Ανδρέα Μαρίνου…

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την συνειδητά προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου Πηνειού Κου Ανδρέα Μαρίνου…

από Άκης Χουζούρης

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλουμε την συνειδητά προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου Πηνειού Κου Ανδρέα Μαρίνου που έχει να κάνει με την επαναλαμβανόμενες δια περιφοράς συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου μας.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να δηλώνει την αντιπάθεια του στις δημοκρατικές διαδικασίες που έχουν ως βάση τον εποικοδομητικό διάλογο για την καλύτερη ενημέρωση, τις περισσότερες τοποθετήσεις, την πλήρη διαφάνεια και την ουσιαστική επίλυση σοβαρών προβλημάτων και θεμάτων του Δήμου μας.

Αποφεύγει να συγκαλέσει τα θεσμικά όργανα τόσο «δια ζώσης», όσο και σε τηλεδιάσκεψη, επικαλούμενος το δικαίωμα του νόμου λόγω της πανδημίας όταν δεν κάνει τα αντίστοιχα στις φωτογραφίσεις-συνεντεύξεις-φιέστες του, αλλά και στα προσυμβούλια της παράταξης του.

Kρύβεται, γιατί δεν μπορεί και δεν ξέρει να αντιπαρατεθεί στο σοβαρότερο και κρισιμότατο θέμα της λειτουργίας του Δήμου μας ,το οποίο είναι η ψήφιση του προϋπολογισμού έτους 2022.

Προσπαθεί με αναχρονιστικές αντιλήψεις την ψήφιση θεμάτων όσο πιο αθόρυβα γίνεται, για να μπορεί πολιτικά να επιβιώνει, κερδίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο πολιτικό χρόνο.

Οι μάσκες έπεσαν και το άσχημο για τον κύριο Δήμαρχο είναι ότι τον έχουν καταλάβει οι πολίτες ,(«μέχρι και οι πέτρες»).

Δηλώνουμε ότι δεν θα παραβρεθούμε στις δύο συνεδριάσεις δια περιφοράς, την Δευτέρα 24-01-2022 της Οικονομικής Επιτροπής αισιοδοξώντας και ελπίζοντας να δώσουμε ένα μήνυμα στον επιδιωκόμενο κατήφορο που έχετε οδηγήσει τον Δήμο μας.

Πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας αξίζει πολύ περισσότερα για όλους μας.

Σημείωση: Καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε ότι: βάσει της παραγράφου 11 άρθρο 74 Νόμος 3852/10 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 76 του Νόμου 4555/2018 και από την παρ. 1 του άρθρου 2 του Ν.4625/2019, οι επιτροπές στην 1 συνεδρίαση μετά την εκλογή τους εκλέγουν μεταξύ των μελών τους με φανερή ψηφοφορία τον αντιπρόεδρο. Θέμα το οποίο δεν υπάρχει στη πρόσκληση.

Διονύσιος Γεωργόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00