Αρχική » Ενωμένοι για ένα έργο ύδρευσης στη Ρουάντα

Ενωμένοι για ένα έργο ύδρευσης στη Ρουάντα

από Άκης Χουζούρης
Θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος;
Το πρόγραμμα «Η δύναμη είναι στο χέρι σου» συνεχίζει και φέτος να ενώνει μαθητές και εκπαιδευτικούς της Ελλάδας και της Κύπρου σε έναν κοινό σκοπό. Μαθαίνει στους μαθητές, έμπρακτα, την έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Χάρη στην ευαισθησία εκπαιδευτικών και μαθητών έχουμε αλλάξει τη ζωή χιλιάδων μικρών μας φίλων και ολόκληρων κοινοτήτων προσφέροντας μόνιμες λύσεις σε σημαντικά προβλήματα.
Φέτος, στόχος μας είναι ένα έργο ύδρευσης στο Γκιτέσι της Ρουάντας: ένα έργο που για πρώτη φορά θα προσφέρει πρόσβαση σε καθαρό τρεχούμενο νερό, σε τουλάχιστον 2.000 ανθρώπους. Θα χαρίσουμε το χαμόγελο και μια νέα ζωή στους κατοίκους της κοινότητας Γκιτέσι.
Μαζί θα κάνουμε το όνειρό τους πραγματικότητα!​​​​​​​

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στο «ταξίδι»;
Μια εκπαιδευτική ώρα είναι αρκετή για να την αφιερώσετε με τους μαθητές σας και να «ταξιδέψετε» στη μακρινή Ρουάντα και στην κοινότητα Γκιτέσι με οδηγό το ενημερωτικό φυλλάδιο που θα βρείτε εδώ. Θα μάθετε όσα χρειάζονται για τη διαδικασία, θα κατεβάσετε το κουίζ ώστε να διασκεδάσετε με τους μαθητές σας και θα μοιραστείτε γνώσεις και fun facts για τη Ρουάντα.
Το βραχιολάκι και οι μαθητές
Παραγγείλτε το βραχιολάκι «Η δύναμη είναι στο χέρι σου» για όσους μαθητές το επιθυμούν (2€ το καθένα), συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε εδώ.
Μοιράστε τα βραχιολάκια στα παιδιά.
Φτιάξτε μαζί με τους μαθητές στα αγγλικά ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τα παιδιά του Γκιτέσι. Όλα τα μηνύματα θα ταξιδέψουν μέχρι εκεί μόλις ολοκληρωθεί το έργο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο πακέτο με τα βραχιολάκια θα το παραλάβετε στο σχολείο σας εντός 5 ημερών, με courier:
Εντός πόλης: 3,10€Χερσαίοι προορισμοί: 3,47€Νησιωτικοί προορισμοί: 3,72€

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00