Αρχική » Η Αμαλιάδα σε γιορτινό ρυθμό: Η επιτυχία της 6ης Λευκής Νύχτας

Η Αμαλιάδα σε γιορτινό ρυθμό: Η επιτυχία της 6ης Λευκής Νύχτας

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 10 Αυγούστου οι δρόμοι της Αμαλιάδας πλημμύρισαν από κόσμο για να γιορτάσουν για 6η συνεχόμενη χρονιά την Λευκή Νύχτα.

Τα καταστήματα στολισμένα με μπαλόνια και κεράσματα γέμισαν με καταναλωτές που βρήκαν την ευκαιρία ενόψει καλοκαιρινών διακοπών να κάνουν τα ψώνια τους με σημαντικές εκπτώσεις. Οι επιχειρηματίες φάνηκαν αρκετά ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου και χαρούμενοι τους εξυπηρετούσαν. Αρκετοί πόζαραν με χαμόγελο στον φακό του Μαντάτο.

Σε κάθε γωνιά της πόλης υπήρχε εύθυμο κλίμα. Η σχολή Danceteria  οργάνωσε λάτιν πάρτι στην πλατεία Μπελογιάννη με χορό και ποτό. Ένα μίνι van στην Ρήγα Φεραίου πρόσφερε δροσιστικά κοκτέιλ. Οι οδοί Καλαβρύτων, Ερμού και Αρχαίας Ήλιδος ήταν γεμάτοι από κόσμο καθ΄ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Η πλατεία Αγίου Αθανασίου ήταν γεμάτη μπαλόνια, παιδιά , λουκουμάδες και παιχνίδια

Ο Δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος έκανε βόλτες στην πόλη όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και επισκέπτες λαμβάνοντες θετικές κριτικές για την οργάνωση της λευκής νύχτας.

Ο γνωστός Dj Τάσος Γαβριλιάδης είχε την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης .

Ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας Φώτης Νικολόπουλος, ανεβαίνοντας στην σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Λαζαράκη καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους. Ευχαρίστησε τον Δήμο Ήλιδας και τον Δήμαρχο, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για την στήριξη του αλλά και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την οποία εκπροσωπούσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βασιλόπουλος. Ο κ. Βασιλόπουλος ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου προέτρεψε την Δημοτική Αρχή και τον Εμπορικό σύλλογο να προετοιμάσουν ήδη την μακέτα για την επόμενη Λευκή Νύχτα και να καθιερωθεί σε  περισσότερες βραδιές και τους χειμερινούς μήνες σε μικρότερες συνοικίες της πόλης.

Στην συνέχεια η Πέννυ Μπαλτατζή με την μπάντα της διασκέδασε τον κόσμο με δικές της επιτυχίες αλλά και διασκευές αγαπημένων κομματιών. Ο κόσμος συμμετείχε με ενθουσιασμό και ιδιαιτέρως οι μικροί της θαυμαστές της που δεν σταμάτησαν να χορεύουν μπροστά στην σκηνή. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί  ότι πριν το τέλος της συναυλίας, επιχειρηματίας από διπλανό κατάστημα δεν έδειξε τον αντίστοιχο σεβασμό στην καλλιτέχνη και έβαλε δυνατά μουσική από το κατάστημα του δημιουργώντας παρεμβολές. Τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα δεν μας τιμάν ιδιαίτερα.

Στο τέλος της βραδιάς αρκετοί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της και πήραν αυτόγραφα και από αυτήν αλλά και τους μουσικούς της. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Marone Γιάννης Μαρούδας, έβγαλε επίσης αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της ενώ η υπεύθυνη των εκδόσεων Χάρτινοι Ήρωες Ηρώ Ρήγα της έκανε δώρο δυο βιβλία του οίκου της.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που άλλαξε έστω για λίγο το κλίμα μέσα στην πόλη και ευχόμαστε να εμπλουτιστεί, να ενισχύσει την τοπική οικονομία και να συνεχιστεί  για πολλά χρόνια ακόμα.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00