Αρχική » Η γνωστή χοροδιδάσκαλος Οριεντάλ Νίκη Μπουτζαρέλη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε ρομαντική τελετή στο Δημαρχείο.

Η γνωστή χοροδιδάσκαλος Οριεντάλ Νίκη Μπουτζαρέλη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε ρομαντική τελετή στο Δημαρχείο.

από Maria Petroutsa

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 η γνωστή και αγαπημένη χοροδιδάσκαλος Οριεντάλ Νίκη Μπουτζαρέλη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Ροδιάδη, σε μια ρομαντική τελετή στο Συνεδριακό κέντρο της Σοχιάς. Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος τέλεσε τον πολιτικό γάμο.

Μάρτυρες- κουμπάροι ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιώργος Κράλλης, καλός φίλος του γαμπρού και η Σωτηρία Σπυροπούλου, επιστήθια φίλη της νύφης.

Ο γάμος τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο καθώς αργότερα θα ακολουθήσει και θρησκευτικός με περισσότερους καλεσμένους.

Ο γαμπρός  κρατώντας μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα περίμενε με αγωνία την αγαπημένη του στον εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού κέντρου.

Η νύφη κατέφθασε στο Συνεδριακό φορώντας ένα λευκό εντυπωσιακό φόρεμα και γεμάτη ενθουσιασμό και χαμόγελα συνόδεψε τον μέλλοντα συζυγό της στον προσωπικό γραφείο του Δημάρχου όπου και πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ένωση αυτή σε γάμο πρέπει να στηρίζεται στον σεβασμό και στην αμοιβαία αγάπη , στην ισότητα και οι δυσκολίες να αντιμετωπίζονται μαζί.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι υπογραφές από το νεόνυμφο ζευγάρι και τους μάρτυρες και αναμνηστικές φωτογραφίες με την οικογένεια.

Ακολούθησε δείπνο σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής .

Εμείς από το Μαντάτο, ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και αμοιβαία κατανόηση. Να ζήσετε πάντα με χαρά, ευημερία και να μοιράζεστε κάθε όμορφη στιγμή μαζί. Να είναι η νέα σας αρχή η απαρχή μιας υπέροχης περιπέτειας!

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00