Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ο ΗΛΕΙΟΣ’ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Με ρυθμούς… παραδοσιακούς!

Η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας αναβίωσαν μέσα από μουσική και χορούς, στην παράσταση που έδωσαν τα χορευτικά τμήματα του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ο Ηλείος’ του Δήμου Ήλιδας, για το κλείσιμο της σεζόν.

Η εξαιρετική εκδήλωση, που κέρδισε το κοινό και απέσπασε θερμό χειροκρότημα και κολακευτικά σχόλια, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας και η εκδήλωση ήταν κοινή με το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου.

Όλα τα τμήματα, παιδικά και ενηλίκων, εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και τις παραδοσιακές φορεσιές τους και ταξίδεψαν το κοινό με τους παραδοσιακούς ήχους αποδεικνύοντας πόσο βαθιά είναι ριζωμένα τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.

Οι συντελεστές ευχαρίστησαν θερμά για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, αλλά και γενικότερα για την στήριξη σε ότι αφορά την λειτουργία των τμημάτων, τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη, τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ο Ηλείος’ κ. Γιώργο Μπακέλλα, την προϊσταμένη του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ο Ηλείος’ κα Σία Λεβέντη, καθώς και τον υπεύθυνο πολιτιστικών- επιστημονικό συνεργάτη του Δημάρχου Ήλιδας κ. Βασίλη Καψή και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Related posts

Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας- Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα 

90 χρόνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή στο Υπουργείο Παιδείας για την συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος θετικής κατεύθυνσης στο Γ.Ε.Λ. Καράτουλα.