Η «ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει μια ξεχωριστή συναυλία του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με την ΕΛΠΙΔΑ

Νίκος Κοροβέσης: Πάντα και παντού με μουσικές μελωδίες και καταξιωμένους καλλιτέχνες

Το μουσικό θέαμα του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με τίτλο “Υπάρχει Ελπίδα” με την αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα, ταξιδεύει την Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ στην Αρχαία Ολυμπία, σε μια μοναδική συναυλία στο χώρο του παλαιού δημαρχείου της Ολυμπίας. Την συναυλία διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενταγμένη στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΦΛΟΓΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2023» με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό , στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας. Μετά την πρώτη τους συνάντηση στην τηλεοπτική σειρά ‘Τα καλύτερα μας χρόνια’, η Ελπίδα και ο Γιάννης, δημιούργησαν τον περασμένο χειμώνα μια ατμόσφαιρα Μεταμοντέρνας μπουάτ με τα πιο υπέροχα Ελληνικά τραγούδια που έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε sold out σε όλες τους τις εμφανίσεις. Η μοναδική Ελπίδα το απόλυτο 70’s idol, θα μας συνεπάρει με την αναλλοίωτη φωνή της & την αστείρευτη ενέργεια της επί σκηνής. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν χτίσει μια καλλιτεχνική σχέση που καθηλώνει. Δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές, ένα πιάνο και αποσκευές, τα ωραιότερα Ελληνικά διαχρονικά τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, κομμάτια αγαπημένα που αποτελούν σπουδαίες και αγαπημένες αναφορές του Ελληνικού τραγουδιού . Τις μεγάλες επιτυχίες της Ελπίδας και µερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει µέχρι σήµερα ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, µε τον ίδιο να τα ερμηνεύει στο πιάνο του, µαζί µε την ελπίδα δημιουργώντας µε έναν µοναδικό τρόπο µια ολόκληρη ορχήστρα. Το συναίσθηµα της νοσταλγίας της συγκίνησης και της λύτρωσης, πάνω και κάτω από τη σκηνή, θα το µοιραστούν απλόχερα η Ελπίδα και ο Γιάννης µε τους θεατές, δημιουργώντας βραδιές που σταµατούν το χρόνο «Στα καλύτερά µας χρόνια» και λυτρώνουν τις ψυχές µας, µε µια διαδροµή από το χθες µέχρι το σήµερα. Στην εποχή αυτή των γρήγορων µεταβάσεων, ξαποσταίνουµε λίγο µε τα τραγούδια.

Related posts

Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας- Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα 

90 χρόνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή στο Υπουργείο Παιδείας για την συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος θετικής κατεύθυνσης στο Γ.Ε.Λ. Καράτουλα.