Θριαμβευτική η ομιλία του Μισέλ Αμπού Χάντμπα στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας!

Την Τρίτη 16 Μαΐου ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Μισέλ -Μάικ Αμπού Χάντμπα, έδωσε την τελευταία προεκλογική του ομιλία πριν τις εκλογές στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας.

Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί απο νωρίς στο Συνεδριακό Κέντρο. Απλοί πολίτες αλλα και πολιτικοί παράγοντες ήρθαν να στηρίξουν τον Μάικ σε αυτή του την εκλογική αναμέτρηση.

Αρκετοί ντυμένοι στα πράσινα, ήρθαν να βιώσουν λίγο απο τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ.

Ο καλός του φίλος και συνυποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο κ. Μιχάλης Κατρίνης ήταν εκεί να στηρίξει.

Τον τίμησαν ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, κ. Κουτσούκος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ήλιδας κ. Ανδρέας Παπαδάκος, κ. Χριστοδουλόπουλος, κ. Γκουβίτσα και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης. Ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Ράλλης, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Πύργου κ. Παρασκευόπουλος.

Η είσοδος του Μάικ ήταν θριαμβευτική. Ο κόσμος χειροκροτούσε ασταμάτητα ενώ απο τα μικρόφωνα ακούγονταν οι ύμνοι του ΠΑΣΟΚ. Ο Μάικ χαιρέτησε όσους περισσότερους φίλους μπορούσε με χαρά. Για δώρο πήρε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Την εκδήλωσε άνοιξε ο Μανδαράκης Βασίλης, μέλος της Κεντρικής πολιτικής ΠΑΣΟΚ. Αφού υπενθύμισε την προσφορά του ΠΑΣΟΚ έδωσε στην συνέχεια την σκυτάλη στον Μάικ.

Στην ομιλία του ο Μάικ αναφέρθηκε σε όλες τις καινοτομίες του ΠΑΣΟΚ και την προσφορά του στην χώρα όλα τα χρόνια της διακυβέρνησης του. Μίλησε για τα μεγάλα έργα οπως το ΕΣΥ και άλλους τομείς όπου το ΠΑΣΟΚ άλλαξε την καθημερινότητα μας. Μίλησε για την προσφορά του Ανδρέα Παπανδρέου και την νέα πνοή που φέρνει στο κόμμα ο νέος αρχηγός του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο τέλος της ομιλίας του, κάνοντας το σήμα της νίκης όπως ο Παπανδρέου κατέβηκε και έσμιξε με το κοινό. Μικροί και μεγάλοι τραγουδούσαν τους ύμνους του ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος χειροκροτούσε ασταμάτητα και αρκετοί ήταν αυτοί που μπήκαν να σε σειρά για να το χαιρετήσουν και να του ευχηθούν προσωπικά να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές.Όταν έφυγε ο κόσμος έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά του και την σύζυγο του καθώς με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς που τον στηρίζουν με θέρμη.

Οι γονείς του, πάντα στο πλευρό του, να τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Το Μαντάτο εύχεται καλή επιτυχία στον Μάικ.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Related posts

Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας- Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα 

90 χρόνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή στο Υπουργείο Παιδείας για την συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος θετικής κατεύθυνσης στο Γ.Ε.Λ. Καράτουλα.