Αρχική » Κουτσομπόλης: Τελικό: ανακοινώνεται νέα Αυτοδιοικητική κίνηση στην Αμαλιάδα

Κουτσομπόλης: Τελικό: ανακοινώνεται νέα Αυτοδιοικητική κίνηση στην Αμαλιάδα

από Άκης Χουζούρης

Εντός Νοεμβρίου ανακοινώνεται η Νέα Αυτοδιοικητική κίνηση που θα στεγάσει Δημοκράτες και Προοδευτικούς ανθρώπους της Αμαλιάδας και του Δήμου Ήλιδας. Αυτή η κίνηση θα έχει τα χαρακτηριστικά δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει τη Δημαρχία το 2023.

Δημοτική κίνηση Προοδευτικών και Δημοκρατών Δήμου Ήλιδας είναι ένα από τα ονόματα που θα χρησιμοποιηθούν. Η κίνηση αυτή διεκδικεί το χώρο που αφήνουν οι παλιές παρατάξεις των πρώην Δημάρχων (Γ. Λυμπέρη, Χρ. Χριστοδουλόπουλου, Δ. Κράλλη) και δεν θα έχει σχέση με την κίνηση Κωνσταντόπουλου που δείχνει οτι έχει έχει χαρακτηριστικά Νέας Δημοκρατίας (Χαιρετισμός Προέδρου πρώην ΝΟΔΕ νυν ΔΕΕΠ) σε προεκλογικό φυλλάδιο που μοιράστηκε πριν λίγες ημέρες.

Τις τελευταίες μέρες οι επαφές πυκνώνουν θέλοντας να δώσουν ένα συγκεκριμένο επικοινωνιακό στίγμα, που να επισημαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης στο Δήμο Ήλιδας μετά το φιάσκο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/10/2021 που υπήρξαν σχίσματα και στις 2 μεγάλες παρατάξεις.

Έχουμε ακόμα 2 χρόνια έντονων συγκινήσεων. Όμως από τον Ιανουάριο του 2022 οι Δημότες της Ήλιδας ήδη θα ξέρουν τις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την 5ετή θητεία 1/1/2024-31/12/2029.

Κουτσομπόλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00