Αρχική » Με τις υπογραφές ολοκληρώθηκε επιτυχώς το θέμα με τις σχολικές καθαρίστριες

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ

-Συναντήθηκαν και ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ήλιδας για την θετική εξέλιξη

Με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας για την επέκταση του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών, από μερικής σε πλήρους απασχόλησης.
Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η Δημοτική Αρχή μετά από επίμονη και επίπονη προσπάθεια σε επίπεδο Υπουργείου και με την εξοικονόμηση χρημάτων και από ίδια έσοδα του δήμου, κατάφερε να εξασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους για την κάλυψη της δαπάνης προκειμένου να επεκταθεί το ωράριο των σχολικών καθαριστριών.
Οι απαιτούμενες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και το μεσημέρι της Τετάρτης υπεγράφησαν οι συμβάσεις από μερικούς απασχόλησης τριών ωρών σε συμβάσεις ΙΔΟΧ πλήρους απασχόλησης.

Διεκδίκηση για το νέο σχολικό έτος
Στην συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, καθώς και ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Παναγιωτάρας, με τις σχολικές καθαρίστριες , δεσμεύτηκε ότι θα ασκηθούν πιέσεις ώστε να εξασφαλιστούν έγκαιρα όσο το δυνατόν περισσότερες πιστώσεις προκειμένου από την αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς όλες οι καθαρίστριες να συνεχίσουν με το καθεστώς πλήρους απασχόλησης.
«Όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά σας, η συμβολή σας είναι καθοριστική για να διατηρήσουμε καθαρά τα σχολεία του δήμου μας και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, εξασφαλίζοντας περισσότερα χρήματα για την επόμενη σχολική χρονιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπέρης, ο οποίος έχει θέσει το θέμα και στο Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.
Ο κ. Παναγιωτάρας μετέφερε και την ικανοποίηση των διευθυντών των σχολείων, ενώ οι σχολικές καθαρίστριες ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένες και ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο για την προσπάθεια που έκανε και τελεσφόρησε, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαρχής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00