Ν. Κοροβέσης: Ανοίξτε τα «φτερά» σας για το πιο όμορφο ταξίδι!


Η σημερινή ημέρα αποτελεί σημαντική στιγμή και σταθμό για χιλιάδες παιδιά που ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες την ζωή τους και το επιστέγασμα μιας μακράς και επίπονης προσπάθειας τόσο από τα ίδια και τους γονείς τους, όσο και από τους εκπαιδευτικούς. Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια!
Όταν ένας δρόμος όπως αυτός τελειώνει, το μόνο σίγουρο είναι πως ξεκινά ένας καινούριος ο οποίος μπορεί να είναι ακόμα πιο όμορφος γι’ αυτό είναι τώρα η ώρα να «ανοίξουν» τα φτερά τους για το πιο συναρπαστικό ταξίδι στην ζωή ενός ανθρώπου, αυτό της φοιτητικής ζωής.
Δικό μας χρέος, είναι να εξασφαλίσουμε σε αυτά τα παιδιά τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να απολαύσουν αυτή τη διαδρομή αλλά και να τους δώσουμε τα εφόδια που χρειάζονται για την μετέπειτα πορεία τους με στόχο μια επιτυχημένη διαδρομή στον επαγγελματικό στίβο και την κοινωνία.
Είναι τώρα η ώρα να αποζημιωθούν για τους κόπους τους, να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και να ζήσουν όσα στερήθηκαν προκειμένου να φτάσουν στην επιτυχία!
Συγχαρητήρια αξίζουν, όμως, και στα παιδιά εκείνα που δεν κατάφεραν να μπουν σε μια σχολή ή στην σχολή της επιλογής τους. Πρέπει να γνωρίζουν πως δεν είναι όλοι οι δρόμοι στρωμένοι με ροδοπέταλα. Δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι και είναι σίγουρο πως αν συνεχίζουν να πιστεύουν στα όνειρά τους και προσπαθήσουν γι’ αυτά, θα δικαιωθούν και το μέλλον θα τους ανήκει!

Related posts

Βραβεύτηκε ο Δήμος Πύργου για την κοινωνική προσφορά του ΚΕΠ Υγείας

Συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους οι εργαζόμενοι στο ευρύ φάσμα κοινωνικών δομών που διατηρεί ο Δήμος Ήλιδας

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Πάτρα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας