Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γυμνασιάρχου Δούκα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται έργα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους του Πύργου. Παράλληλα με τις εργασίες που εκτελούνται στην οδό Αγίου Γεωργίου, συνεργεία εγκαταστάθηκαν το πρωί της Τρίτης (23/5) σε τμήμα της οδού Γυμνασιάρχου Δούκα, όπου θα γίνουν έργα φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης. Οι τεχνικές εργασίες περιλαμβάνονται στο συνολικό μεγάλο έργο του 1.400.000 ευρώ.

Το έργο, που ήδη ως γνωστόν έχει ήδη υλοποιηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του στον Πύργο και σε τοπικές Κοινότητες του Δήμου, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ασφαλτοστρώσεις και παρεμβάσεις σε συνολικά πάνω από 130 σημεία του Δήμου (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ήδη έχουν υλοποιηθεί από το προηγούμενο διάστημα).

Ήδη εντός της πόλης του Πύργου έχουν ολοκληρωθεί ασφαλτοστρώσεις σε διάφορες οδούς αλλού μεγαλύτερες και αλλού μικρότερες, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.. Γενικότερα, οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν, χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, έργα οδοστρωσίας, εργασίες ασφαλτικών και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας, ενταγμένες σε τρία συνολικά υποέργα.

  • * * Να σημειωθεί ότι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν προσεχώς και σε άλλα σημεία της πόλης.
    Ο Δήμος Πύργου ζητάει την κατανόηση των οδηγών και των κατοίκων κι επαγγελματιών των περιοχών για το διάστημα που υλοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες.

Related posts

Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας- Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα 

90 χρόνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή στο Υπουργείο Παιδείας για την συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος θετικής κατεύθυνσης στο Γ.Ε.Λ. Καράτουλα.