Αρχική » Οι λογαριασμοί ύδρευσης, δεν αφορούν την παράταξη «Ήλιδα 36»

Οι λογαριασμοί ύδρευσης, δεν αφορούν την παράταξη «Ήλιδα 36»

από Maria Petroutsa

Κατανοώ απόλυτα τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των συμπολιτών μου σχετικά με τους λογαριασμούς ύδρευσης που καλούνται να πληρώσουν οι οποίοι αφορούν στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2021 έως και τον Δεκέμβριο του 2023.

Φυσικά και παραμένω πιστός στις απόψεις μου για επανίδρυση της Δημοτικής Επιχείρησης, Ύδρευσης, Αποχέτευσης Αμαλιάδας, κάτι που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα της παράταξής μου «Ήλιδας 36», την ίδρυση της οποίας έχω προτείνει και στον Δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο εδώ και μήνες.

Επειδή όμως ο κόσμος είτε δεν έχει πληροφορηθεί σωστά, είτε του διαρρέονται εσκεμμένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας για εντυπώσεις και μόνο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και να επισημάνω για ακόμη μία φορά ότι είμαι εδώ, πλην όμως δεν μπορώ να επωμιστώ λάθη και παραλείψεις άλλων προσώπων, τη στιγμή που δεν έχω καμία απολύτως αρμοδιότητα στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας.

Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι καρέκλες, ούτε τα αξιώματα, ήθελα και θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και επειδή σέβομαι τους συμπολίτες μου οι οποίοι με εξέλεξαν πρώτο στην πόλη της Αμαλιάδας στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, επιλέγω να ξεκαθαρίσω προσωπικά την κατάσταση διότι τεχνηέντως κάποιοι εμπλέκουν το όνομά μου στα προβλήματα του Δήμου, τη στιγμή που δεν έχω κανέναν ρόλο, όχι μόνο στο θέμα της ύδρευσης, αλλά και σε κανένα θέμα του Δήμου Ήλιδας.

 Δεν είμαι ούτε αναπληρωτής Δήμαρχος, ούτε αντιδήμαρχος και τουλάχιστον οι νομικοί του τόπου μας, γνωρίζουν πολύ καλά τη νομοθεσία η οποία δεν επιτρέπει τέτοιες θέσεις σε άτομα από άλλες παρατάξεις.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Παπαδάκος – Επικεφαλής της Παράταξης «Ήλιδα 36».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00