Αρχική » Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος στα έργα του Υπουργείου Υποδομών στην Ανατολική είσοδο της πόλης

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος στα έργα του Υπουργείου Υποδομών στην Ανατολική είσοδο της πόλης

από Maria Petroutsa

Στην Ανατολική είσοδο του Πύργου βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, με αφορμή την επανεκκίνηση των εργασιών του του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών που αφορούν στην αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στον άξονα της Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας (από το Καλό Νερό μέχρι την είσοδο της πόλης-Super market Lidl).
Συνοδευόμενος από τον Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου Πύργου, Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, ο κ. Αργυρόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει αυτοψία στην πορεία του έργου, το οποίο επεκτείνεται μέχρι την είσοδο της πόλης και αναβαθμίζει τόσο την όψη της, όσο και την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.


Όπως δήλωσε ο κ. Αργυρόπουλος: « Έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του έργου και υπολείπεται το κομμάτι από τη γέφυρα του Αλφειού μέχρι την είσοδο του Πύργου. Ο Δήμος Πύργου με αλλεπάλληλες – τόσο έγγραφες όσο και τηλεφωνικές – παρεμβάσεις ζητούσε συνεχώς την επίσπευση των εργασιών. Για το λόγο αυτό, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και με τον Διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Έργων κ. Δημήτρη Αναγνώπουλο. Με την ευκαιρία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και την κατασκευαστική εταιρεία «ΟΔΟΣ ΑΤΕ» η οποία μας προμήθευσε με αρκετό από το τρίμμα της ασφάλτου που φρεζάρεται στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου και θα το χρησιμοποιήσουμε για τις ανάγκες του Δήμου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00