Αρχική » Ο Δήμαρχος Πύργου υπέγραψε σύμβαση έργου αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Πύργου

Ο Δήμαρχος Πύργου υπέγραψε σύμβαση έργου αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Πύργου

από Maria Petroutsa

Έργα σε Σκουροχώρι, Γρανιτσέικα και Άγιο Ιωάννη

  • Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Έργα σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου»

Ακόμη ένα σημαντικό έργο που θα εξυπηρετήσει και θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, είναι έτοιμο προς υλοποίηση. Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση έργου «Αγροτική οδοποιία στη Δ.Ε. Πύργου» που αφορά τις κοινότητες Σκουροχωρίου, Γρανιτσείκων και Αγίου Ιωάννη, με τον ανάδοχο του έργου Σωτήρη Τσιγκούνη.

«Είναι τρία έργα τα οποία ζητούσαν οι τοπικές κοινωνίες, διευκολύνουν την μετακίνηση των κατοίκων προς τις καλλιέργειές τους και γενικότερα όλες τις δραστηριότητές τους», δηλώνει ο κ. Αντωνακόπουλος και συνεχίζει: «Σε όλες τις τοπικές κοινότητες γίνονται έργα αυτή την περίοδο. Μια σειρά σημαντικών παρεμβάσεων σε κοινότητες που στο σύνολό τους δημιουργούν την μεγάλη εικόνα των έργων. Είμαστε εδώ, καθημερινά να εγκαθιστούμε εργολάβους, να ξεκινούν έργα, τα οποία θα είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον εδώ και δύο μήνες εάν η «σοφή» αντιπολίτευση του Δήμου Πύργου δεν επιδιδόταν στην προσφιλή προς αυτήν σκοπιμότητα, συνειδητής εμπλοκής και κωλυσιεργίας, γνωρίζοντας βέβαια ότι τελεί εν αδίκω διότι όλες οι προσφυγές της απορρίπτονται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της Πολιτείας. Ειδικότερα, όταν διαψεύδονται από τα όργανα σημαίνει ότι τελούν σε μια συνεχή συκοφαντική πρακτική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο εξελίσσονται κι άλλα σημαντικά έργα, όπως: αστικές αναπλάσεις στο Επιτάλιο και τη Βροχίτσα, έργα αγροτικής οδοποιίας που εξελίσσονται, καθαρισμοί δρόμων και οικοπέδων στο πλαίσιο της πυροπροστασίας,  ανάπλαση της πλατείας στην κοινότητα Ελαιώνα που ολοκληρώνεται, εγκατάσταση τριών παιδικών χαρών σε Καράτουλα, Βούναργο και Μυρτιά, τοποθέτηση δεξαμενών σε Βροχίτσα και Βούναργο που έχει άμεση σχέση με την ύδρευση, άμεσα ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας στα Βυτινέικα, κ.α.

 –  Ο κ. Τσιγκούνης μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Το πολύ σημαντικό αυτό έργο στις τρεις τοπικές κοινότητες, αφορά τσιμεντροστρώσεις τμημάτων τις οποίες έχει αποτυπώσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου με σαφήνεια. Είναι ένα έργο που ζητούσαν οι κάτοικοι και οι πρόεδροι των κοινοτήτων και θα υλοποιηθεί άμεσα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00