Ο Σπύρος Κωστόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» στην Κοινότητα Αρετής

Ο Σπύρος Κωστόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αρετής βρίσκεται ο Σπύρος Κωστόπουλος. Ο κ. Κωστόπουλος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αρετής, στο πλευρό του Δημάρχου μας κ. Γιάννη Λέντζα, ο οποίος με το έργο του έχει αποδείξει ότι ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Νομό μας. 

Με Δήμαρχο τον κ. Γιάννη Λέντζα και την επόμενη τετραετία μπορούμε όλοι μας να οραματιζόμαστε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας. Στο ίδιο πνεύμα με τον Δήμαρχό μας, από την πλευρά μου κι εγώ θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και σε συνεργασία με τους συγχωριανούς μου, ώστε να μπορέσουμε να επιλύσουμε τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της κοινότητάς μας. 

Ελπίζω με την στήριξη των συγχωριανών μου να καταφέρουμε να δώσουμε φρέσκια πνοή στο χωριό μας», τόνισε στην δήλωσή του ο κ. Σπύρος Κωστόπουλος. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, δήλωσε:  «Ο Σπύρος Κωστόπουλος έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τουςσυνδημότες του και αποτελεί τιμή για τον συνδυασμό μας η προσχώρησή του.  Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ BIOΓPAΦIKO ΣHMEIΩMA ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Κωστόπουλος Σπυρίδων του Γερασίμου και της Διαμάντως, γεννηθείς στις 9/12/1977 στην Αρετή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, δραστηριοποιείται στον χώρο της τουριστικής ιππασίας από το 2007, συνεργαζόμενος με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της ευρύτερης περιοχής μας. Είναι μέλος του Ιππικού Συλλόγου «Οι Σπάρτακοι» με ενεργή συμμετοχή στα ιππικά δρώμενα και μέλος της ΔημοσυνεταιριστικήςΚΟΤΥΧΙ Α.Ε. Ως ενεργός πολίτης έχει προσφέρει πολλά στον πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αρετής, όπως η ανάδειξη της Αρετής μέσω ιππικών εκδηλώσεων, στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας κ.α.

Related posts

Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας- Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα 

90 χρόνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Καθοριστική ήταν η παρέμβαση του Δημάρχου Πύργου κ. Στάθη Καννή στο Υπουργείο Παιδείας για την συνέχιση της λειτουργίας του τμήματος θετικής κατεύθυνσης στο Γ.Ε.Λ. Καράτουλα.