Αρχική » Πολιτική αντιπαράθεση Αυγερινοπούλου, Αυλωνίτη και Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΕΘ

Πολιτική αντιπαράθεση Αυγερινοπούλου, Αυλωνίτη και Οικονόμου για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΕΘ

από Maria Petroutsa


Καλεσμένη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ του OPEN TV με οικοδεσπότες την Μήνα Καραμήτρου και τον Γιάννη Φώσκολο, βρέθηκε την Κυριακή η Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, όπου μίλησε για τα κυβερνητικά μέτρα που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.
Η Ηλεία Βουλευτής, ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Οικονόμου, μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ, διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τον Στέφανο Κασσελάκη και όσα θα ακούσουμε στη ΔΕΘ.
Σε προτεραιότητα, αναφέρθηκε σε μέτρα που στηρίζουν το εισόδημα των πολιτών καθώς και μέτρα στήριξης των ευάλωτων ομάδων. Χαρακτηριστικό ζήτημα προς επίλυση, στο οποίο αναφέρθηκε, ήταν το «στεγαστικό», που αφορά ιδιαίτερα τους νέους αλλά όχι μόνο, με το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» και «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».
Το βλέμμα της Κυβέρνησης, όπως υπογράμμισε, βρίσκεται στον πολίτη την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παραμένουν χωρίς πολιτικές θέσεις σε κρίσιμα θέματα. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρυτανεύουν οι προσωπικές ατζέντες και όχι οι πολιτικές, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00