Αρχική » Συνεργασία με εκπροσώπους Ιονικού Χωριού

Συνεργασία με εκπροσώπους Ιονικού Χωριού

από Άκης Χουζούρης

Γόνιμη και εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους του Ιονικού Χωριού της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής είχαν ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος και ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και πρόεδρος ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου κ. Δ. Βασιλόπουλος.

To Ιονικό Χωριό εκπροσώπησαν ο διευθυντής της κατασκήνωσης π. Κυριάκος (Gary) Κυριακού (Αρχιεπισκοπής Αμερικής), ο προϊστάμενος της κατασκήνωσης Γεώργιος Ναστούλης, ο υπεύθυνος Ασφαλείας Β. Καμπέρης και ο υπεύθυνος κήπων και περιβαλλοντικών θεμάτων της κατασκήνωσης  Νίκος Θυμάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι προοπτικές συνέργειας σε θέματα που αφορούν πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των νέων της περιοχής και κατασκηνωτών ενώ συζητήθηκαν τεχνικά και περιβαλλοντικά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Πηνειού.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνάντηση , αφού «έγινε ένα ουσιαστικό βήμα ώστε το Ιονικό Χωριό, αυτή η κατασκηνωτική όαση , να είναι προσβάσιμη για την μαθητική κοινότητα της τοπικής κοινωνίας για πολιτιστικές εκδηλώσεις», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Παράλληλα δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει αιτήματα όπως η επέκταση του δημοτικού φωτισμού και του δικτύου ύδρευσης στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/pirgos/synergasia-me-ekprosopoys-ionikoy-chorioy/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00