Ταξιδιωτικό γραφείο Zafiropoulos Tours: Στην Κορυφή του Ελληνικού Τουρισμού για 4η Συνεχόμενη Χρονιά!

Η επιχείρηση Zafiropoulos Tours, με βαθιά αγάπη και αφοσίωση στον τουριστικό τομέα, γιορτάζει μια ακόμα σημαντική διάκριση. Για τέταρτη συνεχή χρονιά (2020, 2021, 2022, 2023), έλαβε τη χρυσή τιμητική πλακέτα από την αναγνωρισμένη εταιρία βραβεύσεων “Αετοί του Τουρισμού”, κατακτώντας την πρώτη θέση στον Νομό Ηλείας! Αυτή η εξαιρετική επίδοση ενισχύεται από την υψηλή συνολική βαθμολογία 9.8, που τους κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις  της χώρας.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς προέρχεται από την αξιολόγηση περισσότερων από 46.500 τουριστικών επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι θετικές κριτικές και τα σχόλια των πελατών ήταν καθοριστικής σημασίας για την απόκτηση αυτής της τιμητικής πλακέτας, η οποία δεν αποτελεί μόνο επιβράβευση των υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης που παρέχει η εταιρεία, αλλά και δέσμευση για το μέλλον.

Η επιτυχία της επιχείρησης Zafiropoulos Tours δεν είναι τυχαία. Η οικογένεια Ζαφειρόπουλος και οι συνεργάτες τους εργάζονται με πάθος και συνέπεια, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, αξέχαστες εκδρομές και ταξίδια με μοναδικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών τους και η διαρκής δέσμευσή τους στην ποιότητα και την καινοτομία, τους έχει καθιερώσει ως μια από τις πιο επιτυχημένες μακροβιότερες επιχειρήσεις της περιοχής.

Σε δήλωση  τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, η οικογένεια Ζαφειρόπουλος ευχαρίστησε από καρδιάς τους πελάτες της, τονίζοντας ότι η τιμητική αυτή διάκριση είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Υποσχέθηκαν, επίσης, ότι θα συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και ενθουσιασμό, προσφέροντας ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αετοί του Τουρισμού είναι μια πλατφόρμα που επιβραβεύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο, βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και δημόσιων κριτικών, καθιστώντας τις διακρίσεις τους εξαιρετικά αξιόπιστες και σημαντικές για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Με την εντυπωσιακή αυτή αναγνώριση, η Zafiropoulos Tours παραμένει στην κορυφή, έτοιμη να συνεχίσει την πορεία της ως μία από τις πιο αξιόπιστες και επιτυχημένες επιχειρήσεις  τουρισμού στην περιοχή και όχι μόνο.

Συγχαρητήρια στην οικογένεια Zafiropoulos Tours!

Μαρία Πετρουτσά

Related posts

Λαμπερή εκδήλωση στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας- Ο Μητροπολίτης Ηλείας Αθανάσιος Β’ τέλεσε τον αγιασμό του Α.Ο Αστέρα 

Διονύσης Καλαματιανός: «Η κυβέρνηση αποφάσισε αυξήσεις και στην τιμή του νερού»

90 χρόνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!