Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Πύργου ο Γιάννης Σταυρόπουλος

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου συντάσσεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Γιάννης Σταυρόπουλος του Γεωργίου, για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Γιάννης Σταυρόπουλος είναι 28 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος και συγκεκριμένα εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Δραστήριος και ανήσυχος νέος, έχει ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό συμμετέχοντας σε διάφορους συλλόγους, και παράλληλα διαθέτει έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

  –  Ο κ. Αντωνακόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό του τον νέο υποψήφιο και δήλωσε: «Στην πορεία νίκης προς τις εκλογές του Οκτωβρίου στρατεύεται μαζί μας ο Γιάννης Σταυρόπουλος. Δραστήριος και δημιουργικός νέος της  πόλης μας, συμμετέχει σε αρκετούς συλλόγους, και παράλληλα είναι εργαζόμενος στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Ο Γιάννης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο της νεολαίας και διακρίνεται για το ήθος και την εργατικότητά του. Έχουμε ξαναπεί ότι το μέλλον της πόλης ανήκει στους νέους. Η νέα γενιά μπορεί να διασφαλίσει τον σίγουρο δρόμο προς την ανάπτυξη μέσα από τη «φρέσκια» οπτική στα πράγματα, τη συλλογικότητα, την επιχειρηματικότητα…  Και με ανθρώπους στο πλευρό μας όπως ο Γιάννης Σταυρόπουλος, το μέλλον της πόλης είναι εξασφαλισμένο».

 *  Στόχος του Γιάννη Σταυρόπουλου, είναι ο Πύργος να γίνει μια πόλη ακόμη πιο φιλική στη νέα γενιά, και όπως δηλώνει ο ίδιος: «Για πρώτη φορά προτίθεμαι να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο λόγος που με ώθησε σ’ αυτή την απόφαση, είναι το όραμα και το έργο του Δημάρχου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, για την πόλη και τον Δήμο μας. Στρατεύομαι στο πλευρό του γιατί από την αρχή της θητείας του έχω διακρίνει αυτό το όραμά του για την αλλαγή της πόλης κι επιθυμώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στη συνέχεια του έργου του. Όνειρό μου, όπως και όλων των νέων ανθρώπων της πόλης, είναι ένας Πύργος φιλικός στη νέα γενιά. Μια πόλη που θα δίνει κίνητρα τους νέους και να παραμείνουν και να παλέψουν για το καλύτερο. Και ο Δήμαρχός μας έχει κάνει την αρχή στον τομέα αυτό. Η πόλη έχει ζωντανέψει, και με πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων που έχει διοργανώσει ήδη η Δημοτική Αρχή, συμβάλλει ουσιαστικά στην επιχειρηματικότητα. Τον ευχαριστώ θερμά που επέλεξε να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό του».

Related posts

Βραβεύτηκε ο Δήμος Πύργου για την κοινωνική προσφορά του ΚΕΠ Υγείας

Συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους οι εργαζόμενοι στο ευρύ φάσμα κοινωνικών δομών που διατηρεί ο Δήμος Ήλιδας

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Πάτρα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας