Αρχική » Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί τον ιδιοκτήτης της παραδοσιακής ταβέρνας «Ο Νίκος» και Δημοτικό Σύμβουλο Νίκος Τσαγρή για την ανιδιοτελή προσφορά του προς τους πυρόπληκτους της Πηνείας

Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί τον ιδιοκτήτης της παραδοσιακής ταβέρνας «Ο Νίκος» και Δημοτικό Σύμβουλο Νίκος Τσαγρή για την ανιδιοτελή προσφορά του προς τους πυρόπληκτους της Πηνείας

από Maria Petroutsa

Ο Δήμος Ήλιδας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας από την περιοχή της Πηνείας, της Αμαλιάδας και του συνόλου των δημοτικών διαμερισμάτων, επώνυμους και ανώνυμους, που συνέδραμαν και προσέφεραν εθελοντικά σε όλους τους πυρόπληκτους.

Ιδιαίτερα, όμως, ευχαριστούμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Ήλιδας και ιδιοκτήτη της Παραδοσιακής Ταβέρνας «ο Νίκος» κ. Νίκο Τσαγρή, ο οποίος τη δεύτερη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς μαγείρεψε για τους δασοπυροσβέστες, τους εθελοντές και τους πυρόπληκτους, που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της κατάσβεσης, προσφέροντας περισσότερες από 200 μερίδες φαγητού.

Πράξεις σαν κι αυτή αναδεικνύουν βαθύτατες έννοιες που ευτυχώς δεν σπανίζουν στις μέρες μας, όπως αυτή της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπο. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00