Το mantato.eu αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου στήριξης της κοινωνικής, οικονομικής, εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής μας που αφορά τόσο την Αμαλιάδα όσο και την ευρύτερη περιοχή μας, τη Δυτική Ελλάδα.

Ανήκει στην Κοινωνική Οικονομία και την Κοινωνική επιχειρηματικότητα. Μία ομάδα νέων ανθρώπων που μέσα από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.Φι.Ν.Α.) θέλησε να βοηθήσει, να ενημερώσει, να δημιουργήσει μέσω ενός site, για όλα τα τοπικά θέματα και τα παγκόσμια γεγονότα. Εξελιχθήκαμε σε μία δυνατή, αυτόνομη φωνή ενημέρωσης ως Mantato, ως συλλογικότητα Mantato.eu. Τα νέα, οι δραστηριότητες  και η προβολή ειδήσεων μπολιάζουν και ενεργοποιούν τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας για να πετύχουν  τα καλύτερα αποτελέσματα, έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικοί, βιώσιμοι και κοινωνικά χρήσιμοι στη σημερινή εποχή της  παγκοσμιοποίησης του 21ου αιώνα και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Το mantato.eu, έχει ως σκοπό την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, την προβολή τους, την υποστήριξη όλων των κοινωνικών και πολιτιστικών προσπαθειών καθώς και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων & υπηρεσιών. Είμαστε μαζί με την κοινωνία και την οικονομία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση.