Ο Βασίλης Κλαμπάνος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» ο Πρόεδρος του Σταφιδοκάμπου

Ο Βασίλης Κλαμπάνος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Σταφιδοκάμπου με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Κλαμπάνος. Ο κ. Κλαμπάνος, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι απών, ή να μην στηρίξω την παράταξη «Νέα Πορεία». Είναι τιμή και χαρά μου να στηρίξω την παράταξη του Γιάννη Λέντζα! Στην τετραετή διαδρομή είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να μετατρέψει ένα γνωμοδοτικό όργανο (Πρόεδρο) σε εκτελεστικό όργανο… Για κάθε του «ναι» είχαμε την υλοποίηση ενός ακόμα έργου! Είμαι πλέον βέβαιος πως ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης επιβάλλεται να έχει στην διοίκησή του έναν τέτοιον άνθρωπο όπως ο Γιάννης Λέντζας!», δήλωση ο Βασίλης Κλαμπάνος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Ο Βασίλης Κλαμπάνος έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που βρίσκεται στον συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΚΛΑΜΠΑΝΟΥ

Ο Βασίλης Κλαμπάνος είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Κοινότητας Σταφιδοκάμπου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Μεγάλωσε και ζει στον Σταφιδόκαμπο όπου και δραστηριοποιείται.

Related posts

Διονύσης Καλαματιανός: «Αποτυχημένα και τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος»

Βραβεύτηκε ο Δήμος Πύργου για την κοινωνική προσφορά του ΚΕΠ Υγείας

Συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους οι εργαζόμενοι στο ευρύ φάσμα κοινωνικών δομών που διατηρεί ο Δήμος Ήλιδας