Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου Αντώνης Αγραπιδάς

Υποψήφιος με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο και την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου Αντώνης Αγραπιδάς. 

Ο κ. Αγραπιδάς αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο που έχει κάνει η δημοτική αρχή και προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «με σεβασμό προς τους δημότες και τους κατοίκους του Νεοχωρίου και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου συντάσσομαι με την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. και θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου».

Από πλευράς του ο Δήμαρχος κ. Αλεξανδρόπουλος ανέφερε: «Ο κ. Αγραπιδάς έχει αποδείξει πως είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος, αεικίνητος, εργατικός και ακούραστος, με σημαντικό έργο στην τοπική κοινότητα Νεοχωρίου. Κατά τη θητεία του, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες τσιμεντοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους, άρχισε η κατασκευή της παιδικής χαράς στο πρώην δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου και επισκευάστηκαν οι γέφυρες Αλυσίβας και Βούγκρεμου, ολοκληρώνοντας έτσι το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή που έπασχε από σοβαρές πλημμύρες . Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και επιμονή».

Related posts

5ο KINOFEST Φεστιβάλ Γερμανόφωνου κινηματογράφου

2ο Alfeios Eco Festival στον Πύργο: «Η θάλασσα είναι ζωή» από την HELMEPA.

«Έφτασε η ώρα για Νέα Αρχή στο Επιμελητήριο Ηλείας!»