Συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους οι εργαζόμενοι στο ευρύ φάσμα κοινωνικών δομών που διατηρεί ο Δήμος Ήλιδας

Συνάντηση με τους εργαζόμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Ήλιδας και τη διευθύντρια της Διεύθυνσης Διοίκησης κα Αθανασία Ανδριοπούλου, είχε στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.


Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από το σύνολο των εργαζομένων στις δομές να είναι κοντά στους πολίτες και κυρίως στους ευάλωτους και σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
Άλλωστε, ο Δήμος Ήλιδας έχει δημιουργήσει και διατηρεί ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών δομών, προκειμένου να αντιμετωπίζει όλες τις σύγχρονες ανάγκες που έχουν προκύψει, στο οποίο περιλαμβάνεται το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο, το ΚΕΠ Υγείας, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, αλλά και οι προνοιακές του υπηρεσίες.


Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες των δομών δεσμεύτηκαν για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας τους με τα μέλη της δημοτικής αρχής, με μοναδικό σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χαρακτηρίζονται ως ευάλωτοι.

Related posts

Διονύσης Καλαματιανός: «Αποτυχημένα και τα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος»

Βραβεύτηκε ο Δήμος Πύργου για την κοινωνική προσφορά του ΚΕΠ Υγείας

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Πάτρα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας